Novi put Jagodina - Нови Пут Јагодина

novi put jagodina nedeljnik
Yellow Pages Co. - Srpski poslovni imenik
  Добродошли на незваничну интернет презентацију вашег недељника 'НОВИ ПУТ' - Нови пут 24 сата са Вама. Најтиражније недељне новине у Поморављу, Ресави и Левчу.  
Ovo je Nezvanična Internet Prezentacija
Ovaj sajt se više ne ažurira i ostaće vidljiv na internetu kao istorijski dokaz kako je nekad izgledao prvi online portal Nedeljnika Novi Put !!!

Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
 
 

Mesec: Godina:

 

ВЛАДИМИР ГРБИЋ ПОСЕТИО ЈАГОДИНУ

У ЈАГОДИНИ УСКОРО ТЕРЕН ЗА ОДБОЈКУ НА ПЕСКУ

 

news image Потпредседник Одбојкашког савеза Србије Владимир Грбић приликом посете Јагодини је рекао да ће, највероватније, у оквиру Аква парка бити направљен терен за одбојку на песку чиме би Јагодина постала један од центара овог спорта.
Грбић је са својим сарадницима из Одбојкашког савеза и челницима јагодинских одбојкашких клубова обишао Спортску халу, Аква парк и Градски стадион како би видео и да ли постоје услови за тренинге и одржавање утакмица млађих селекција репрезентације.
– Опште је познато колико Јагодина улаже у спорт, а наш циљ и идеја је да помогнемо радницима одбојкашког спорта, да као институција пренесемо оно што су најновије тенденције, нарочито оне које се односе на одбојку на песку – казао је Грбић.
Грбић је рекао да је први пут у Јагодини и да је простор који је видео у Аква парку више него задовољавајући за прављење терена за одбојку на песку.
– Треба да видимо која ће локација, а то ће највероватније бити овде, током лета бити евентуално будући центар у одбојци на песку – рекао је Грбић.
Потпредседник Одбојкашког савеза Србије је нагласио да је ове године направљена национална лига у одбојци на песку и да је у Новом Саду одржано Европско првенсто у одбојци на песку.
– Оно што је најбитније, није да смо добили првака државе у одбојци на песку, него што је Школицу Вип беацх мастерса, коју сам ја водио, прошло 2.040 деце. Најбитније је да пробамо да окупимо што више деце и да их укључимо у спорт. Школа је бесплатна, а деца ту стичу основна знања о одбојци на песку – објаснио је Грбић.
Спортски директор Јагодинског спортског савета Зоран Глигоријевић је изразио уверење да ће се спортски садржаји проширити одбојком на песку, као и да Јагодина постане центар за млађе селекције у одбојци и одигравање међународних утакмица.
Ј. З.


Arhiva vesti...

 
 
Novi put Jagodina
Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
© Сва права задржана Агенција Аутентик Јагодина