Novi put Jagodina - Нови Пут Јагодина

novi put jagodina nedeljnik
Yellow Pages Co. - Srpski poslovni imenik
  Добродошли на незваничну интернет презентацију вашег недељника 'НОВИ ПУТ' - Нови пут 24 сата са Вама. Најтиражније недељне новине у Поморављу, Ресави и Левчу.  
Ovo je Nezvanična Internet Prezentacija
Ovaj sajt se više ne ažurira i ostaće vidljiv na internetu kao istorijski dokaz kako je nekad izgledao prvi online portal Nedeljnika Novi Put !!!

Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
 
 

Mesec: Godina:

 

ПАДЕ КО СВЕЋА И ОДЕ

СА ЛОВЦИМА ШУЉКОВАЧКЕ СЕКЦИЈЕ

 

news image Уз овакве и сличне шале у недељу је почео лов на фазана у Шуљковцу. Ни роса, ни густа и висока вегетација није ометала ловце који су били решени да без одстрела не долазе кући. Убрзо се појавило сунце, просушило терен и ловци су се лакше кретали. Од Медојевца до Дома културе, па преко Гаја и Вучинца до старе школе, у којој су просторије ове секције.
– Лов је био релативно успешан. На зборном месту било је 28 ловаца, а нашу групу чинило је десет ловаца из Шуљковца и шест из Старог Села, који су нам били у гостима, одстрелили су четири зеца и два фазана. Секција Старо Село први пут гостује код нас, али смо се ми дружили и раније и неки од њих су већ ловили са нама – наводи Игор Филиповић Чеда, који је био вођа групе.
Милош Николић из Старог Села, који лови од 1963. године, познаје овај терен, јер је већ ловио са Шуљковчанима.
– Ловци ове секције нас цене, воле и веома су гостољубиви. Због тога смо решили да гостујемо једни код других. Лов је био добар, а што се тиче одстрела, није свако имао среће – каже Милош.
Са њим је био и Милан Николић из Старог Села који је ловац од 1998. године.
– Овде нам се допада друштво, а добар је и терен. Лов је био одличан. Имало је шта да се пуца. Одстрелио сам фазана и задовољан сам. Иначе, идем и у лов на високу дивљач, а могу и да се похвалим трофејима – изјавио је Милош.
Мирослав Николић из Старог Села, лови десет година, а у недељу је одстрелио фазана.
– У Шуљковцу ловим по други пут. Овде је бољи лов на ниску дивљач него код нас. Ми имамо више крупне, нарочито срнеће дивљачи. Поред других одстрела, могу да се похвалим са три трофеја срнеће дивљачи – каже Мирослав.
Текст и фото З. Глигоријевић


Arhiva vesti...

 
 
Novi put Jagodina
Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
© Сва права задржана Агенција Аутентик Јагодина