Novi put Jagodina - Нови Пут Јагодина

novi put jagodina nedeljnik
Yellow Pages Co. - Srpski poslovni imenik
  Добродошли на незваничну интернет презентацију вашег недељника 'НОВИ ПУТ' - Нови пут 24 сата са Вама. Најтиражније недељне новине у Поморављу, Ресави и Левчу.  
Ovo je Nezvanična Internet Prezentacija
Ovaj sajt se više ne ažurira i ostaće vidljiv na internetu kao istorijski dokaz kako je nekad izgledao prvi online portal Nedeljnika Novi Put !!!

Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
 
 

Mesec: Godina:

 

КЛУБ ОТВОРЕН ЗА СВЕ ЖЕНЕ

ФОРМИРАН ЖЕНСКИ КЛУБ „ЖЕНЕ” ЗА БОРИЛАЧКЕ СПОРТОВЕ

 

news image,,Локална самоуправа нашег града поред улагања у врхунски и школски спорт, као и у спорт на селу чини да се у Јагодини развија и рекреативни спорт. Будући да мушкарци имају више могућности за бављење спортом у нашем граду, овог пута предност су добиле даме и ово ће бити одлична прилика за све заинтересоване без обзира на године старости да вежбају и науче корисне вештине, да се рекреирају, а уз то ће и обликовати своје тело, рекао је директор јагодинског Спортског савеза, Зоран Глигоријевић.
Оснивачи клуба „Жене” су четири јагодинске врхунске спортисткиње које су током каријере освојиле бројне медаље, како на домаћој, тако и на интернационалној сцени. Џудо техником бавиће се тренер Јана Раичић, вештинама у кик-боксу Сузана Богићевић и Милена Динчић Петровић, а у каратеу Катарина Томић.
,,Циљ нашег рада је да нам се придруже сви они који желе да поправе своје здравствено стање, побољшају своју кондицију,да се упознају са борилачким вештинама којима ми владамо, а ми ћемо се потрудити да им своје знање пренесемо на најбољи начин. Све даме које се буду бавиле овим спортом и буду постигле неки резултат у кик боксу,дзудоу или каратеу,добиће дипломе за стечено знање, изјавила је Јана Раичић, једна од оснивача клуба.
Тренинзи клуба „Жене” одржаваће се у реновираној и изузетно опремљеној сали за борилачке спортове која садржи најсавременије справе за вежбање, теретану и сауну и пружа све услове за релаксацију и стицање кондиције. Термини тренинга су понедељком и средом од 19 часова.
М. М.


Arhiva vesti...

 
 
Novi put Jagodina
Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
© Сва права задржана Агенција Аутентик Јагодина