Novi put Jagodina - Нови Пут Јагодина

novi put jagodina nedeljnik
Yellow Pages Co. - Srpski poslovni imenik
  Добродошли на незваничну интернет презентацију вашег недељника 'НОВИ ПУТ' - Нови пут 24 сата са Вама. Најтиражније недељне новине у Поморављу, Ресави и Левчу.  
Ovo je Nezvanična Internet Prezentacija
Ovaj sajt se više ne ažurira i ostaće vidljiv na internetu kao istorijski dokaz kako je nekad izgledao prvi online portal Nedeljnika Novi Put !!!

Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
 
 

Mesec: Godina:

 

ЗЛАТО И СРЕБРО ЈАГОДИНЦИМА

ТРЕЋЕ КОЛО ЛИГЕ ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ

 

news image Такмичари СК „Јагодина 92” остварили су добре резултате. Ђорђе Милошевић освојио је злато и 10 бодова са 178 кругова. И млади Арсеније Симоновић добро је гађао и освојио пето место са 160 кругова, што му је донело 4 бода. Кадеткиња Владислава Младеновић, због слабије последње серије, са истим резултатом као првопласирана, је са 175 кругова заузела друго место. Тако је освојила сребрну медаљу и 8 бодова. Тијана Вукићевић је са 163 круга заузела четврто место а Анђела Недељковић је била седма.
– У овом колу наши стрелци остварили су очекиване резултате. Оно што радује то је податак да гађају све боље. Радују и добри резултати младих стрелаца који су дебитанти и тек треба да се докажу са још бољим резултатима, истиче Миомир Спасојевић, шеф стручног штаба у СК ,,Јагодина 92”.
З. М.


Arhiva vesti...

 
 
Novi put Jagodina
Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
© Сва права задржана Агенција Аутентик Јагодина