Novi put Jagodina - Нови Пут Јагодина

novi put jagodina nedeljnik
Yellow Pages Co. - Srpski poslovni imenik
  Добродошли на незваничну интернет презентацију вашег недељника 'НОВИ ПУТ' - Нови пут 24 сата са Вама. Најтиражније недељне новине у Поморављу, Ресави и Левчу.  
Ovo je Nezvanična Internet Prezentacija
Ovaj sajt se više ne ažurira i ostaće vidljiv na internetu kao istorijski dokaz kako je nekad izgledao prvi online portal Nedeljnika Novi Put !!!

Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
 
 

Mesec: Godina:

 

ТОРТЕ ЈАГОДИНКИ МЕЂУ НАЈЛЕПШИМ

,,СЛАТКИ ОСМЕХ" НА ТОРТИЈАДИ КОМПАНИЈЕ ,,НОВОСТИ"

 

news imageПрошле суботе Компанија ,,Новости" организовала је 23. Хуманитарну тортијаду ,,Нај торта" на којој су, већ традиционално, учествовале и мајсторице у прављењу слаткиша из Јагодине, чланице Удружења ,,Слатки осмех". Тортијада је имала и такмичарски карактер, те су се Јагодинке вратиле са наградама.
Како је рекла председница Удружења Драгана Симић, пре тортијаде, организоване у „Делта ситију”, учеснице из Јагодине, њих педесет, биле су гошће емисије ,,Жикина шареница" у којој су приказане торте, права мала уметничка дела. Како је ово двадесет трећа Тортијада, од око три стотине изложених, изабране су двадесет три најлепше торте, а међу њима и торте Лидије Милошевић, Горице Симић и Весне Крстић, а Драгана Крстић освојила је друго место. Прва награда отишла је у Руму, Весни Атковић, иначе учесници и тортијада у Јагодини.
Све торте подељене су деци смештеној у четрнаест домова за незбринуту децу у Београду и Панчеву. Одлазак Јагодинки на ову манифестацију омогућила је Градска управа у Јагодини, на чему су оне веома захвалне. Међу учесницима „Нај торте” били су мајстори, уметници у свом „слатком” послу, из Србије, Македоније, Црне Горе и Републике Српске. Све су торте биле прелепе. Различити облици, занимљиве фигуре, торте свака посебна на свој начин, и све израђене са пуно љубави и креативности како би изгледале лепо и занимљиво деци којој су намењене.
С. Л.


Arhiva vesti...

 
 
Novi put Jagodina
Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
© Сва права задржана Агенција Аутентик Јагодина