Novi put Jagodina - Нови Пут Јагодина

novi put jagodina nedeljnik
Yellow Pages Co. - Srpski poslovni imenik
  Добродошли на незваничну интернет презентацију вашег недељника 'НОВИ ПУТ' - Нови пут 24 сата са Вама. Најтиражније недељне новине у Поморављу, Ресави и Левчу.  
Ovo je Nezvanična Internet Prezentacija
Ovaj sajt se više ne ažurira i ostaće vidljiv na internetu kao istorijski dokaz kako je nekad izgledao prvi online portal Nedeljnika Novi Put !!!

Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
 
 

Mesec: Godina:

 

ПОД РЕФЛЕКТОРИМА ПРОТИВ БСК

ГОРАН МИЛАНОВИЋ НАЈАВИО ТРЕНУТАК ЗА ИСТОРИЈУ

 

news imageЈАГОДИНА – Горан Милановић, председник Јагодине, обелоданио је информацију да ће Јагодина прву, историјску, утакмицу под светошћу рефлектора одиграти у недељу, 25. новембра. Противник ће бити БСК из Борче. Ова утакмица се игра у оквиру 14. кола Јелен Супер лиге.
– Чекали смо да добијемо потврду од извођача радова „Амиге” из Краљева, која је перфектно и у року извела радове на постављању расвете, да донесемо одлуку да последњу утакмицу коју играмо пред својим навијачима одиграмо под светлошћу рефлектора. Протвник ће бити БСК из Борче. Коначно ће засијати рефлектори у Јагодини, рекао је на почетку Горан Милановић.
Председник јагодинског суперлигаша је истакао да ће стубови за рефлекторе бити орјентир за све који долазе у Јагодину.
– Видеће да где су рефлектори да је ту стадион, Аква парк и остале туристичке дестинације. Па ће и туристима који буду свраћали у Јагодину бити лакше да пронађу, без проблема, жељену дестинацију. С обзиром да смо завршили тај посао, ми ћемо утакмицу са клубом из Борче одиграну у недељу, са почетком у 17 часова.
Милановић је позвао све навијаче и љубитеље фудбала из Поморавског округа па и шире да дођу на ту историјску утакмицу.
– То је још један у низу историјских догађаја које је овај град и овај клуб приредио становницима централне Србије, Поморавља па и Јагодине. Позивам их да дођу и присуствују том историјском догађају, првој утакмици под рефлекторима. То није само фудбал, то је један излазак у град и Градски стадион у вечерњем термину. Позивамо родитеље да поведу своју децу, деца да поведу своје баке и деке. Да на стадиону направимо породичну атмосферу. За ту утакмицу и за ту прилику управа клуба је донела одлуку да је улаз бесплатан.
Горан Милановић се посебно захвалио локалној самоуправи и извођачу радова.
– Просто је немогуће а не поменути да град и локална самоуправа све ово здушно финансирају препознавајући да један овакав објекат доприноси препознатљивости града и да овакав објекат прави другачији имиџ Јагодине. Ово је још један у низу успеха града, градске управе, наравно и фудбалског клуба који је део те исте приче свих ових година. Поменуо бих и извођача радова који је још једном и на овом послу потврдио своју референцу коју је годинама стицао на градилиштима широм читаве планете и овај пријекат у Јагодини, који је и за њих био изазов, показао је да је Амига Краљево једна од најозибљнијих фирми у региону, закључио је Горан Милановић.
З. М.


Arhiva vesti...

 
 
Novi put Jagodina
Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
© Сва права задржана Агенција Аутентик Јагодина