Novi put Jagodina - Нови Пут Јагодина

novi put jagodina nedeljnik
Yellow Pages Co. - Srpski poslovni imenik
  Добродошли на незваничну интернет презентацију вашег недељника 'НОВИ ПУТ' - Нови пут 24 сата са Вама. Најтиражније недељне новине у Поморављу, Ресави и Левчу.  
Ovo je Nezvanična Internet Prezentacija
Ovaj sajt se više ne ažurira i ostaće vidljiv na internetu kao istorijski dokaz kako je nekad izgledao prvi online portal Nedeljnika Novi Put !!!

Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
 
 

Mesec: Godina:

 

„НАВИЈАЈ ЗА ЈАГОДИНУ” У ДРАГОЦВЕТУ

ТЕЧЕ АКЦИЈА ФК ЈАГОДИНЕ

 

news image На челу са шефом стручног штаба ФК Јагодине Симим Крунићем, фудбалери Милош Стојановић - Попај, Дејан Ђенић и Милан Ђурић посетили су прошле среде ученике Основне школе „Бранко Радичевић”, одељење у Драгоцвету.
Пред пуном салом Дома културе, после демонстрације жонглирања коју су извели првотимци Јагодине, лопту су преузела деца. Одржано је такмичење за најбољег жонглера ове школе, уз громко навијање њихових другара. Победницима су фудбалери уручили пригодне поклоне.
– Велика ми је част да по други пут угостим фудбалере, који су остварили фантастичан резултат ове јесени у Јелен супер лиги. Сви ови ученици навијау за свој град и ФК Јагодину. Данас имају прилику да упознају ове момке, своје љубимце који су Јагодини донели историјски успех – рекао је Слободан Кнежевић директор Основне школе „Бранко Радичевић” и сам некадашњи фудбалер ФК Јагодине.
– Овде има пуно талентоване деце и оних чији се први фудбалски кораци назиру већ сада. Јагодина пружа одличне услове за бављење спортом, а и успех који смо ми остварили у протеклом периоду верујем да је огроман подстрек деци, која би, поред школских обавеза, требало да нађу времена и за физичку активност – поручио је шеф стручног штаба ФК Јагодине Симо Крунић.
Након завршеног такмичења, мноштво деце се тискало око својих љубимаца да добију аутограме.
– Бављење спортом је пре свега добра здравствена превенција, а потом то може бити леп и занимљив посао. Драго ми је да видим децу у оволиком броју, која желе да се такмиче и друже са нама фудбалерима и зато ћемо се одазвати сваком позиву било које школе да будемо њихови гости – рекао је капитен ФК Јагодине Милош Стојановић - Попај, потписујући аутограме.
С. Алемпијевић


Arhiva vesti...

 
 
Novi put Jagodina
Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
© Сва права задржана Агенција Аутентик Јагодина