Novi put Jagodina - Нови Пут Јагодина

novi put jagodina nedeljnik
Yellow Pages Co. - Srpski poslovni imenik
  Добродошли на незваничну интернет презентацију вашег недељника 'НОВИ ПУТ' - Нови пут 24 сата са Вама. Најтиражније недељне новине у Поморављу, Ресави и Левчу.  
Ovo je Nezvanična Internet Prezentacija
Ovaj sajt se više ne ažurira i ostaće vidljiv na internetu kao istorijski dokaz kako je nekad izgledao prvi online portal Nedeljnika Novi Put !!!

Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
 
 

Mesec: Godina:

 

КЉАЈЕВИЋ БЕЗ ГРЕШКЕ

БРЕЈК ЈАГОДИНЕ У 8. КОЛУ ПРВЕ МУШКЕ ЛИГЕ

 

news image СМЕДЕРЕВО – Хала спортова. Гледалаца: 700. Судије: Оберкнежевић, Воркапић и Манојловић.
СМЕДЕРЕВО: Попадић, Димитријевић 3, Влашковић 8, Станојевић, Настић 4(2-2), Ђорђевић 6(4-4), Стојачић 7(4-3), Попадић 23(15-14), Костић, Дабовић, Раденковић 11(2-1), Спаровић 7(2-1), Недељковић.
ЈАГОДИНА: Костић, Гајовић 7, Вујичић, Пужић 3е, Пајовић 2, Сеферовић 20(12-8), Мирковић, Кљајевић 24(7-6), Гаговић 10(4-3), Филиповић 5(2-1), Ћировић.
Кошаркаши Јагодине забележили су у 9. колу Прве мушке лиге прву победу на терену противника. Учинили су то у Смедереву где су истоимену екипу поразили са 71:69. Најзаслужнији за брејк Јагодинаца је сјајни центар Рајко Кљејевић који је постигао 24 коша и имао индекс успешности 29. Поново је сјајну партију пружио и Василије Сеферовић који је постигао 20 кошева и имао индекс успешности 20.
После равноправне игре у првој деоници сусрета, у другој кошаркаши Смедерева су доминирали тереном и на одмор су отишли са 10 кошева предности. То није поколебало Јагодинце, у трећој четвртини успели су да смање предност домаћих, а у последњој деоници покажу право лице и после драматичне завршнице дођу до минималне али заслужене победе.
У 9. колу Јагодина пред својим навијачима игра против Борца из Чачка. Ова утакмица се игра у суботу са почетком у 17 часова.
З. М.


Arhiva vesti...

 
 
Novi put Jagodina
Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
© Сва права задржана Агенција Аутентик Јагодина