Novi put Jagodina - Нови Пут Јагодина

novi put jagodina nedeljnik
Yellow Pages Co. - Srpski poslovni imenik
  Добродошли на незваничну интернет презентацију вашег недељника 'НОВИ ПУТ' - Нови пут 24 сата са Вама. Најтиражније недељне новине у Поморављу, Ресави и Левчу.  
Ovo je Nezvanična Internet Prezentacija
Ovaj sajt se više ne ažurira i ostaće vidljiv na internetu kao istorijski dokaz kako je nekad izgledao prvi online portal Nedeljnika Novi Put !!!

Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
 
 

Mesec: Godina:

 

ОД ГОТОВОГ – ВЕРЕСИЈА

ЈАГОДИНА ДО 83. МИНУТА ИМАЛА ТРИ БОДА

 

news image СУБОТИЦА – Градски стадион. Гледалаца: 500. Судија: Милан Караџић (Београд)6,5. Помоћници: Саша Живковић (Петроварадин)7, Дејан Поточан (Вршац)7. Стрелци: 0:1 – Стојановић у 8, 1:1 – Носковић у 83, 2:1 – Носковић у 90+2, 3:1 – Носковић у 90+3. минуту. Жути картони: Торбица, Пушкарић, Деспотовић, Г. Адамовић, Антонић(Спартак ЗВ), Пројић, Гогић, Стојков (Јагодина).
СПАРТАК ЗВ: Алексић 6, Антонић 7, Братић 7,5, Г. Адамовић 7, Пушкарић 7, Шарац 7(од 76. Носковић 9), Новаковић 8, Војводић 7(од 46. Попара 7), Торбица 7,5, М. Адамовић 7(од 65. Човић 7), Деспотовић 8.
ЈАГОДИНА: Бонџулић 6, Валентић 7, Пројић 6, Томић 6,5, Живановић 6,5, Гогић 6,5, Цветковић 6,5, Леповић 7(од 81. Костић -), Стојков 6(од 90+3. Марсио -). Ђурић 7(од 86. Ђенић -), Стојановић 7,5.
ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Александар Носковић (Спартак ЗВ) 9.
На гостовању у Суботици фудбалери Јагодине су од готовог направили – вересију. Од 8. минута, голом капитена Милоша Стојановића, водили су све до 83. минута када је „резервиста” Носковић постигао први гол за изједначење а потом се у надокнади изгубљеног времена побринуо и за потпун преокрет и свој хет-трик: Спартак Златибор вода – Јагодина 3:1.
Бољу игру у првих 45 минута фудбалери Јагодине су крунисали већ у 8. минуту. У шенаестерцу домаћих најбоље се снашао Милош Стојановић и са десетак метара затресао мрежу Алексића. Ређале су се потом шансе пред голом домаћих као на траци. Већ у 12. минуту Стојков је био у лепој прилици али је шутирао поред гола. Пет минута касније Валентић је из добре позиције лопту послао високо преко гола. Леповић је у 20. минуту био у стопостотној прилици, међутим Алексић је на гол линији некако зауставио лопту. Голман Спартака је изашао као победник и из дуела са Ђурићем у 26. минуту.
Домаћи су припретили у 34. минуту када је Деспотовић из слободног ударца био за мало непрецизан.
И у наставку Јагодина је била боља. Капитен Стојановић је имао две лепе прилике у 52. и 53. минуту али их није искористио.
Кључни тренутак за велики преокрет догодио се у 76. минуту када је тренер домаћих Курчубић у игру увео Александра Носковића и тако се одлучио да нападне Јагодину са два истурена фудбалера. Играо се 83. минут када је слободан ударац одлично извео Деспотоввић, Бонџулић је кратко одбио лопту која је дошла до Носковића који је лопту проследио у мрежу -1:1.
У другом минуту надокнаде изгубљеног времена. Новаковић је побегао чуварима, лепо је проиграо Носковића који је петом послао лопту у мрежу и тако преокренуо резултат у корист Спартака – 2:1.
Кренули су Јагодинци не би ли изједначили резултат у напад, уследила је брза контра а сигуран реализатор био је Носковић за свој хет-трик и победу Спартака резултаом 3:1.
З. М.

КУРЧУБИЋ: ПОМОЋ СРЕЋЕ
Петар Курчубић, шеф стручног штаба Спартак Златибор воде, избегао је први пораз на клупи Суботичана.
– Нико нас није надиграо као Јагодина у првих пола сата. Резултат 0:1 на полувремену био је добар за нас. У другом полувремену променили смо неке ствари и на крају срећа нас је погледала па смо стигли до победе.

КРУНИЋ: НИЈЕ МИ ЈАСНО
Шеф стручног штаба Јагодине Симо Крунић био је зачуђен исходом и током такмице.
– Овако нешто ми се није десило у досадашњој тренерској каријери. Нејасно ми је како смо ову утакмицу могли да изгубимо. Не могу да верујем да смо поражени у Суботици на овакав начин.


Arhiva vesti...

 
 
Novi put Jagodina
Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
© Сва права задржана Агенција Аутентик Јагодина