Novi put Jagodina - Нови Пут Јагодина

novi put jagodina nedeljnik
Yellow Pages Co. - Srpski poslovni imenik
  Добродошли на незваничну интернет презентацију вашег недељника 'НОВИ ПУТ' - Нови пут 24 сата са Вама. Најтиражније недељне новине у Поморављу, Ресави и Левчу.  
Ovo je Nezvanična Internet Prezentacija
Ovaj sajt se više ne ažurira i ostaće vidljiv na internetu kao istorijski dokaz kako je nekad izgledao prvi online portal Nedeljnika Novi Put !!!

Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
 
 

 

„Нови пут” је основан 3. марта 1945. године. Са краћим прекидима лис је излазио до 1962. године, а од 1. маја 1968. године недељник излази у континуитету сваке среде. Кроз дугогодишње постојање „Новог пута” стасавале су генерације новинара, чији су професионализам, објективност и таленат омогућили Вашем и нашем недељнику да постане један од водећих локалних новина у Србији. У прилог томе иде и чињеница да је мало локалних новина у Србији које су ушле у седму деценију постојања и стигле до двехиљадитог издања.
Такав однос према новинарству и приступ информацијама омогућило је многим нашим колегама које су радиле у „Новом путу”,  да оду у националне информативне редакције и тамо одиграју значајну улогу.
  У тренутку када се у Србији спроводи приватизација медија која са собом носи много непознаница и неизвесности, недељник „Нови пут” и цело Јавно-информативно предузеће „Нови пут” труде се да и даље крајње професионално и одговорно извештавају грађане, јер је то и суштина новинарске професије.
С обзиром на дугу традицију „Новог пута”  и квалитет који поседује верујемо да ће неделјникi да излази у временима која долазе, и да ће као и до сад бити потреба и навика читалаца широм Поморавлја, Ресаве и Левча.

 
 
Novi put Jagodina
Novi put Jagodina - Нови пут Јагодина
© Сва права задржана Агенција Аутентик Јагодина